Vi gør dit møde til en gastronomisk oplevelse

Hos Bella Sky Conference & Event sætter vi nye standarder for den gastronomi, vi serverer for vores gæster.

Vi tilbereder sæsonbetonede retter med de bedste råvarer. Måltiderne serveres i afslappede omgivelser, enten i en af vores permanente restauranter eller i et lokale eller område efter jeres valg.

MARTHA Brasserie

MARTHA Brasserie er vores a la carte restaurant på 1. sal i AC Hotel Bella Sky Copenhagen, hvor det lokale nordiske køkken og åben ild er hovedtemaerne. MARTHA Brasserie er historien om mennesket og bålet, hvor maden skabes med respekt for ilden, råvarerne og naturen.

  • Læs mere om MARTHA her

SUKAIBA Copenhagen

SUKAIBA Copenhagen ligger på 23. etage, hele 76 meter København. SUKAIBA er meget mere end en restaurant, og har byens mest imponerende udsigt, og en fantastisk international atmosfære og stemning. SUKAIBA er en oplevelse af mindeværdige måltider skabt af en kærlighedserklæring til alt asiatisk. Vi glæder os til at byde velkommen til SUKAIBA, lidt længere ude, lidt højere oppe.

  • Læs mere om SUKAIBA her

Restaurant BM

Beliggende på AC Hotel Bella Sky Copenhagen finder du vores store restaurant BM, der både benyttes til morgenmad, frokost og større selskaber.

The Treehouse

The Treehouse er en af vores permanente restauranter, som kan benyttes af større selskaber eller i forbindelse med arrangementer. Treehouse ligger hævet over Bella Centers centerhal, med udsigt til trækronerne. Indretningen er præget af lyse og moderne materialer, med plantevægge til at skabe en hyggelig stemning, der kan tilpasses ethvert ønske.

Pop up, food truck eller en hel hal

Alt kan lade sig gøre, så lad os vide, hvad I kunne tænke jer, Er det for eksempel en foodtruck eller madkurve til en skovtur? Er det en stor fest med masser af plads? Kun fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt.